Снимка БулфотоИзвестни личности, сред които и политически функционери панически продават имотите

...
Снимка БулфотоИзвестни личности, сред които и политически функционери панически продават имотите
Коментари Харесай

Фрог нюз: Родни политици панически продават имотите си в Гърция! Догодина ги осветляват

Снимка Булфото

Известни персони, измежду които и политически функционери под паника продават имотите си в Гърция.

Причината е, че от началото на идната година имането им ще лъсне от имотния регистър на южната ни съседка.

За това сигнализираха източници от ДАНС, представени от  FROG NEWS .

Въпросните величия се притесняват да не попаднат в епицентъра на нова фаза на „ апартаментгейт “. Източниците ни обясниха, че притежателите били склонни да продадат имането си на не толкоз високи цени, единствено и единствено да се отърват от него.

Голяма драма се заформя и към готвените промени в закона за търговския регистър, съгласно които до края на май всички компании би трябвало да подадат заявки в Агенцията по вписванията за това кой е крайният притежател. Хора от властта вършат всичко допустимо тази европейска инструкция да се забави колкото се може повече. Имало даже изказвания от рода на: „ Ние не би трябвало да си оголваме „ задниците “ пред Европа. Те може и да си желаят, само че ние би трябвало да си пазиме нашите ползи “. За всички било ясно, че под „ нашите “ се схващат ползите на тези, които нямат интерес да лъснат като имотни- основно политици и предприемачи.

Затова имало даже оферти заявките да се вземат, само че да не се обработват и да се вкарат в регистъра. Източниците ни от ДАНС обясниха, че по този начин щяла да се тупа топката несигурно дълго време.

Припомняме ви, че съгласно европейският правилник до 2020 година би трябвало да се свършат всички регистри на страните членки на Европейски Съюз със действителните крайни притежатели на компании и сдружения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: